» Opdracht God

Wat is dit?

De Opdracht van God

Luister naar de woorden van de grote vader, die van oudsher wordt aangeroepen met vele namen:
Osiris, Adonis, Zeus, Thor, Cernunnos, Herne, Lugh, en vele andere namen.

Mijn wet is harmonie met alle dingen. En van mij is het geheim dat de levenspoort ontsluit. En van mij is ook het zout der aarde. De eeuwige cirkel der wedergeboorte.

Ik ben de gever van de levenswijsheid, En na de dood geef ik de belofte van wedergeboorte en vernieuwing. Ik ben de Grootmoedige, de Vader van alle dingen, en mijn bescherming rust op de Aarde.

Hoor nu de woorden van de dansende God, de muziek van zijn emotie, de wind, wiens stem benaamd wordt als de seizoenen. Ik, die de Meester van de Jacht ben, de Kracht van het Licht, de Heldere Zon, en de Kracht van het Vuur, roep u allen om bij mij te komen. Want ik ben de kracht van de aarde en alles wat erop leeft. door mij zal alles sterven, en door mij zal alles wedergeboren worden. Laat iedere ziel en lichaam mij eren, want zie, alle wilskracht is mijn creatie.

Laat er daarom verlangen en verlegenheid zijn, kwaadheid en zwakheid, vreugde en vrede, schaamte en innerlijk verlangen. Vind deze mysterieuze balans in jezelf en in mij, want alle begin heeft een einde, en alle einde kent een nieuw begin.[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies


Copyright 2002-2018