» Bezetenheid

Wat is dit?

Verschijnselen

In huis kunnen de volgende verschijnselen voorkomen, meestal degene die bezeten is merkt dit op :

- vieze rioollucht, vuilnisbakkenlucht of zwavellucht ruiken, soms op bepaalde momenten, bijvoorbeeld als je deur opent en het verdwijnt net zo snel weer
- het voelen van koude wind of kille kou of een koude gespannenheid, ook andere gevoelige mensen kunnen dit waarnemen, bezoekers voelen een onbehagelijkheid, meestal onbewust, en willen meestal ook gauw weg. het gevoel hebben dat je huis geen huiselijke sfeer uitstraalt
- kloppende geluiden, zoals krabben tegen de muur (meestal in de hoek van een kamer), voetstappen horen in huis, zelfs tegen het plafond is mogelijk
- defect gaan van electrische apparatuur (door statische electriciteit)
- de persoonlijke omgeving kan negatief beinvloed worden zonder dat ze het doorhebben; ruzies, woordenwisselingen, wrijvingen, spanningen, tegenslagen, lichamelijke klachten en ziekte, etc.
- andere (paranormale) verschijnselen die niet verklaard kunnen worden, zoals dingen die verplaatst zijn, een klok die plotseling stilstaat en weer doet, een lamp die aan staat terwijl men heel zeker is dat men die uitgezet heeft, etc.


De verschijnselen in huis worden meestal niet meteen als zijnde paranormaal beschouwd en een nuchtere mens zal zich niet zo gauw van de wijs laten brengen en verder geen aandacht meer aan schenken. Ze kunnen met tussenpozen voorkomen, soms vaak of afwisselend.


Buitenstaanders die een bezeten persoon goed kennen zullen de gedragswisselingen en negatieve karaktertrekjes opmerken die plotseling kunnen optreden. Dit gebeurt vooral bij degenen die in mindere mate zijn bezeten en waar bij zwakte, spanningen en problemen deze verschijnselen de kop op steken. Demonen kunnen bij zwakte van de mens diegene makkelijker negatief beinvloeden en men is er vatbaarder voor. In ons lichaam speelt dus een harde strijd af tussen onze ziel en de andere zielen die het lichaam proberen over te nemen deels om hun behoeftes te vervullen of gewoon om te kwellen totdat de persoon ten onder gaat. Niet alle bezetenheidsgevallen gebeurt expres, deels gebeurt het per ongeluk waarna de entiteit met alle macht probeert los te komen door de persoon te dwingen tot zelfmoord zodat de entiteit loskomt uit de aura.


De enige manier om echt van bezetenheid af te komen is door uitdrijving. Dat kan gebeuren door een geestelijke in naam van God of door iemand die paranormaal begaafd is en hiertoe in staat is. Een deel van de bezeten personen belanden in inrichtingen omdat men medisch het niet kan verklaren en men verklaart deze personen vaak tot gestoord. Soms helpt bepaalde therapieen tijdelijk, zoals de electro-shock, maar in de meeste gevallen komen de klachten weer terug. Uitdrijving via een geestelijke namens de kerk helpt volgens onderzoeken ook niet altijd. Degene die bezeten is moet zelf zo sterk in de schoenen staan en gelovig zijn dat hij de demonen en entiteiten de baas kan zijn, maar van echte uitdrijving is meestal geen sprake omdat meestal demonen nog steeds vastzitten in iemands aura. Andere gevallen beschrijven het overspringen van de demonen naar anderen die bij de exorcisme betrokken zijn.
De uitdrijving door paranormaal begaafden met behulp van de lichtkrachten via gidsen geeft betere resultaten, vooral als zo iemand ook iemands aura kan controleren en zelfs kan herstellen zodat er geen negatieve invloeden van buiten kans hebben. Daarnaast worden de aanwezige demonen en entiteiten weer teruggeleidt naar ze eigenlijk horen.
Afhankelijk van de mate van bezetenheid moet men ook rekening houden dat de bezetende na de uitdrijving zichzelf weer moet vinden. Het is ook een emotionele gebeurtenis die goed verwerkt dient te worden anders krijgt men hier ook last van. Verder dient men zelf ervoor te zorgen dat de oorzaak van bezetenheid niet meer kan voorkomen door bepaalde zaken niet meer te gaan doen of levenstijl aan te passen.


Niet alle mensen die bezeten zijn willen geholpen worden. Dit komt in de eerste plaats door de negatieve beÔnvloeding van de aanwezige entiteiten die de persoon er van weerhouden om geholpen te laten worden. De entiteiten hebben heel goed door wat er gaande is. Er is vaak ook dwang nodig om zo'n persoon te dwingen om geholpen te laten worden.[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies


Copyright 2002-2019