» Alpha

Wat is dit?

Wat is Alfa?


Alfa is een gewijzigde bewustzijnstoestand In alfa steltje geest zich open voor niet normale vormen van communicatie zoals thelpatie,helderziendheid en voorkennis. In deze toestand kunnen we ook uittreden en psychokinetische fenomenen ervaren,of mystiekevisionaite informatie opvangen via de 5 zintuigen tot ons komt. In alfa zijn de rationele filters die de gewone alledaagse werkelijkheid verwerken afgezwakt of op geheven en de geest is ontvankelijk voor niet gewone werkelijkheden.

Met andere woorden, In alfa ben je vatbaarder voor paranormale gebeurtenissen omdat je als ware in een andere wekelijkheid bent.
Werken in alfa

Vele heksen werken in alfa tijdens rituelen ,riten ,voorspellingen enz enz.


Kristal aftellen

De kristal aftelling van Laurie cabot is 1 van de manieren om in alfa te komen. deze vorm van alfa is met je ogen dicht en dus niet om een ritueel te doen maar meer gechikt voor meditatie alfa met ogen open komen we later op Het is raadzaam om eerst alles goed in je op te nemen voordat je eraan begint (dus goed doorlezen) het zal de eerste keren waarschijnelijk nog niet echt lukken, Het is een kwestie van geduld en oefenen


Oefening baart kunst

Om jezelf in alfa te brengen moet je een rustig plekje zoeken, je ontspannen en je ogen sluiten

Als je je ogen dicht hebt kijk je met je geestes oog je geeste oog zit tussen je wenkbrauwen iets omhoog waarschijnlijk gaan je ogen wild op en neer en draaien ze naar boven dit komt omdat je niet gewend bent om met je geeste oog te kijken naar een tijdje wordt dit minder en zal uiteindelijk verdwijnen

Visualiseer voor je geeste oog een rode 7 En hou deze even vast lukt het niet om een rode 7 te zien visualiseer dan iets anders roods bv een brandweerwagen of gewoon de kleur rood dit geldt voor alle getallen.

Dan een oranje 6 ,een gele 5 ,een groene 4 enz (zie hieronder)

7 een rode 7 hou even vast

6 een oranje 6 hou even vast

5 een gele 5 hou even vast

4 een groene 4 hou even vast

3 een blauwe 3 hou even vast

2 een indigo 2 hou even vast

1 een violet 1 hou even vast

Dan tel je terug van 1 tot 10 en zegt als je bij 10 bent ik ben nu in alfa je kunt dit ook in etappes doen dus dat je een paar keer terug telt van 1 tot 10 en bij de laatste keer zeg je ik ben nu helemaal in alfa verder kan niet meer. Je bent nu in alfa.


De trap

Een manier die voor mij vaak beter werkt als de kristal aftelling is de trap,Visualiseer een grote houten deur die je open doet ,als de deur open doet zie je een stenen trap die je naar beneden loopt.Zie jezelf de trap aflopen en merk op de de eerste 5 treden rood zijn ,de volgende 5 oranje,de volgende 5 geel etc etc tot je bij de 5 laatste teden komt die violet zijn. Als je de trap afkomt sta je weer voor een grote houten deur en als je deze open doet zie je een uitgestrekte weide, met volgs bomen etc je bent nu in alfa

Om uit alfa te komen loop je de trap weer op alleen dit maal zijn de eerste 5 treden violet etc Uit alfa komen Als je klaar bent met het gene wat je in alfa hebt gedaan moet natuurlijk weer uit alfa komen. Je kunt natuurlijk gewoon je ogen open doen maar dat raad ik je af dit is net zoiets als uit een diepe slaap wakker worden en dat is geen fijn gevoel je kan er hoofdpijn van krijgen.


Hoe kom ik uit alfa ?

Als volgt je telt weer rustig terug van 10 tot 1 als je bij 1 ben zeg je ik ben nu uit alfa Dan ga je met je ogen nog dicht met je hand vlak langs je lichaam van top tot teen en zegt daarbij ik verklaar mezelf volkomen gezond dit is om alle negatiefe energieen die je eventueel heb meegenomen te verwijderen. dan doe je je ogen open.


Instant alfa

met instant alfa kun je overal waar je ook wil met je ogen open of dicht in alfa komen. Om dit te kunnen moet je wel eerst het kristal aftellen alfa goed onder de knie hebben. Het programmeren de geest is net een computer die je moet progammeren om in instant alfa te programmeren met je wel eerst in alfa gaan via het kristal aftellen.


Het "programmeren" doe je als volgt

Ga in alfa via de kristal aftelling ben je in alfa kruis dan je vingers (middel vinger en wijsvinger) Herhaal een aantal keer tegen je zelf dat je door je vingers te kruisen voortaan gelijk in alfa bent.

Als je klaar ben ga je weer uit alfa (op manier dat op vorige pagina beschreven is)

Verwacht geen wonderen zoals al eerder gezegd oefening baart kunst.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies


Copyright 2002-2018