» Welkom

Wat is dit?


Merry Meet.

Ik ben Briana, een wicca van 40 jaar, getrouwd en moeder van 3 geweldige kids. Ik heb deze site gemaakt om een ieder te laten zien dat wicca zijn of populair gezegd, heks zijn niets te maken heeft met duistere zaakjes en dat soort dingen. Ook dragen we geen punthoeden en het vliegen op een bezem kan ik ook wel vergeten! Op deze site kun je nuttige tips, spreuken recepten en nog veel meer vinden.

Ik zou het leuk vinden als jullie je eigen recepten, spreuken enz willen delen met mij en de andere bezoekers aan deze site. Ik zal hem zo vaak als mogelijk updaten.

Brightest BlessingsUpdate:

Lieve allemaal, door een aantal heftige gebeurtenissen zowel positief als negatief ben ik er helaas niet meer aan toegekomen om de site up to date te houden. Zoals de meeste van jullie wellicht weten had ik 2 sites. Deze zal ik vanaf nu gaan samenvoegen en ik hoop dat ik zo een mooie duidelijke site ga krijgen die voor iedereen laagdrempelig is en waar iedereen zich prettig bij voelt.
Ook wil ik even kwijt dat ik nog niet weet of ik nog een gastenboek en forum zal maken aangezien ik de laatste tijd ook vervelende dingen via die wegen heb ontvangen.

Ik zou graag van jullie vernemen of er behoefte aan is dan zou ik bijvoorbeeld met een registratie kunnen gaan werken. Dat is dan weer niet zo laagdrempelig als ik het graag zou hebben maar ja het blijkt maar weer in de praktijk dat sommige dingen niet anders kunnen.

Blessed Be

Briana


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies


Copyright 2002-2018